Kalfsvlees, ons vlees

Lekker kalfsvlees. Ook van her ras "Belgisch blauw" , fijn van draad, botermals, niet vet en vol van smaak. Dat is ons kalfsvlees. Waarom ons vlees zo bijzonder smaakt? Omdat de kalveren bij de moederkoe blijven zodat ze de moedermelk blijven krijgen en ook van het gras kunnen eten.

Wetenschappelijk is vastgesteld dat vlees van kalveren die vooral gras eten rijker is aan omega-3 vetzuren, die een beschermende invloed hebben op het hart en vaatstelsel. onafhangkelijk laboratoriumonderzoek heeft ook aangetoond dat het vet in de kalveren voor bijna de helft uit onverzadigde vetten bestaat.

 

Ons assortiment kalfsvlees:

  • Kalfsoesters
  • Kalfsschnitzels
  • Kalfsfricandeau
  • Kalfshaas
  • Kalfssucade
  • Kalfslappen
  • Kalfsgehakt
  • Kalfssaucijzen
  • Kalfs entrecôte
  • Kalfs rib-eye
  • etc.
Ons assortiment kalfsvlees:

Piet Mutsaers, Keurslager

Wilhelminaplein 15
5121ES Rijen
0161227857

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten