Buitenlandse vleeswaren specialiteiten

Golfetta

Golfetta

De enige echte gepatenteerde Parmasalami, verpakt in een katoenen doek. Deze doek onderscheid het product van de salami's die zijn verpakt in de 'normale' darmen.Voor deze vleeswarenspecialiteit maakt men enkel gebruik van het allerbeste Italiaanse varkensvlees.
Mager product met minder dan 12% vet!
Dit product is glutenvrij!
Dit product is bijzonder geschikt als borrelhapje, beleg op een hard broodje of als tapashapje (gevuld met roomkaas).
Neem ook eens een kijkje op de website van de producent:

www.golfera.com

Parmaham

Parmaham

Parmaham herkent u aan de vijfpuntige kroon op de ham of de verpakking. Liefhebbers noemen deze ham, die al 2000 jaar alleen in Parma wordt geproduceerd, dan ook de 'Koning onder de hammen'. Het Consorzio del Prosciuttio di Parma -een organisatie waarbij 180 producenten zijn aangesloten- ziet toe op de kwaliteit van dit voor Italië zeer belangrijke exportproduct.
Het is een 100% natuurlijk product met als belangrijkste ingrediënten: Italiaans varkensvlees, zeezout, lucht én tijd.
De originele Parmaham is natuurlijk verkrijgbaar bij uw Keurslager.
Neem een kijkje op de website van de producent:

www.parmaham.com 

Kalkoenvlees met zilveruitjes

Kalkoenvlees met zilveruitjes

Product gemaakt van vers, mager kalkoendijvlees. Het vlees wordt gemarineerd en voorzichtig gegaard. Het wordt gegoten in een vierkante schaal en afgevuld met een kruidige aspic. Het product wordt afgegarneerd met zilveruitjes. Door het afkoelen van het product wordt het product snijdbaar.
100% mager product, bijzonder geschikt voor diëten!
Neem ook eens een kijkje op de website van de producent:

www.bedford.de

Sopressa

Hoogstaand italiaanse snijworst uit de parma regio. Een salami van ongekende smaak en kwaliteit. Zeer zacht in de mond en op de tong.
Geschikt voor zowel boterham beleg of als anti pasta en ook geschikt voor een tapas buffet.

Sopressa
Gandaham

Gandaham

Belgische gedroogde ham, gemaakt van slechts drie ingrediënten:

  • Vers varkensvlees van de beste kwaliteit
  • Zeezout
  • Tijd

Er worden aan dit product geen additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen toegevoegd.

Gezond product door het lage vetpercentage (9%) en het lage cholesterolgehalte.
De Gandaham kan na aankoop bij uw Keurslager nog ongeveer 5 dagen in de koelkast worden bewaard.
Deze ham smaakt heerlijk op een ciabatta of vers gebakken pistoletje met een beetje rucola.
Ook heerlijk als voorgerecht, dun gesneden als carpaccio van gandaham met een frisse salade.
Neem ook eens een kijkje op de website van de producent:

www.ganda.be

Piet Mutsaers, Keurslager

Wilhelminaplein 15
5121ES Rijen
0161227857

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten